Необходими продукти:
=======================
- Италиански крем без варене 1 пакетче.
- 200 мл. Прясно мляко за крема
- 125 гр. Маскарпоне
- Няколко ягоди - 11 - 12 бр.
- Шоколадови капки или парченца шоколад
- 7 бишкоти италиански
- Настърган бял шоколад за декорация
- 1,5 с.л. тъмно какао (поне 22 %)
- 3 броя бонбони Lind
Начин на приготвяне:
======================
- Разбийте млякото с прахчето за крема около 2-3 мин.
- Смесете и разбийте маскарпонето и крема около 1 мин.
- На дъното на 3 чашки поставете бял крем смесен с шоколадови капки.
- Натрошени на парченца по 1 бисквитка за всяка чашка.
- Нарежете по 1-2 ягоди за всяка чашка.
- Към останалия бял крем прибавете какаото и разбийте добре.
- Сложете какаов крем върху бишкотата и ягодите.
- Поставете бонбон Lind по средата.
- Около него поръсете с бял настърган шоколад.
- Във всяка чаша сложете по 2-3 ягодки (измити и подсушени) и 1 бишкота на две.
- Оставете крема поне за няколко часа в хладилник за да стегне и бишкотите да омекнат.
Добър апетит! Да ви е вкусно!!!
Италиански крем без варене S. Martino
Бишкоти италиански Plasmon
Няма коментари:
Публикуване на коментар